Site İçi Arama
Magnolia
Malzemeler

  • 5 su bardağı süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 adet yumurta sarısı
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 2 yemek kaşığı un
  • 1,5 çay bardağı krema
  • 1 paket bebe bisküvisi
  • 15-20 adet çilek
TARİF İÇİN ÖNERİMİZ; Çok Amaçlı Buğday Unu
HAZIRLANIŞI

Magnolia Nasıl Yapılır?

Bir tencerenin içerisine süt, şeker, nişasta, un ve yumurta sarısını aktarın. Güzelce karıştırın. Orta ateşte, sürekli karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Ocaktan alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın. Ilımaya başlayan kremayı ilave ederek karıştırmaya devam edin. Bu sırada bisküvileri rondodan geçirin. Çileklerin saplarını çıkararak dilediğiniz boyutlarda kesin. Soğuyan pudinginizden birkaç kaşık alın. Bir kupun tabanına yayın. Üzerine bisküvi ve çileklerden ilave ederek katlar çıkın. Tüm bisküvi, puding ve çilekler bitene kadar kuplara bu şekilde bölüştürün. Ardından buzdolabında 3-4 saat kadar soğumaya bırakın. Servis aşamasında üzerini bisküvi, çilek ya da muz, çikolata sos gibi farklı malzemelerle süsleyerek servis edin. 

Çerezlerdeki sitemizdeki deneyimlerinizi kişiselleştirmek, iyileştirmek ve size ilgili reklamlar ile hizmet etmek için kullanıyoruz. Veri toplama uygulamalarımız hakkında daha fazla bilgi için Çerez Aydınlatma Metni sayfamızı ziyaret edin. Onaylıyorum seçeneğine tıklayarak Çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.

Daha Fazla Onaylıyorum